septembrie 24, 2023

Lansare de carte: Kabai Krisztina – „Pillangó”, Editura „Caiete Silvane”

0

Joi, 12 ianuarie, de la ora 16.00, în sala „Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, va avea loc lansarea volumului „Pillangó” („Fluture”), semnat de Kabai Krisztina. Cartea apărută la Editura „Caiete Silvane”, în colecția „Roman”, reprezintă debutul editorial al autoarei.

Kabai Krisztina s-a născut la data de 28 martie 2000, în municipiul Zalău, județul Sălaj. A studiat Matematică-Informatică la Liceul Reformat „Wesselényi” Zalău, iar în 2022 a absolvit Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca.

Scrie fanfiction-uri, nuvele și romane şi publică reportaje şi interviuri în „Szilágyság”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut