Lacatus Dragomir Aurel, de 22 de ani, din Cizer, a fost arestat preventiv 30 de zile pentru talharie calificata

Lacatus Dragomir Aurel, de 22 de ani, din Cizer, a fost arestat preventiv 30 de zile pentru talharie calificata

Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj a fost sesizat miercuri, 8 martie, în jurul orei 21.30, prin apelul de urgenţă 112, de un bărbat de 69 de ani, din Comuna Cizer, cu privire la faptul că persoane necunoscute l-au agresat şi deposedat de bani şi de telefonul mobil. În urma loviturilor primite, victima a fost transportată la spital, unde a primit îngrigiri medicale.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna, s-a stabilit că în seara zilei de 8 martie, în timp ce se deplasa spre domiciliu, bărbatul a fost deposedat, prin violenţă, de telefon mobil, 400 Euro şi 300 lei. Din prejudiciul cauzat s-a recuperat telefonul mobil, 300 de Euro şi 196 lei.
Inculpatul Lăcătuş Dragomir Aurel, un tânăr de 22 de ani, din comuna Cizer, a fost prins şi reţinut de poliţişti, joi, 9 martie, iar astăzi (nr.-vineri), 10 mmartie, a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. stop_coloana Magistraţii Judecătoriei Şimleu Silvaniei a admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei în dosarul penal nr. 248/P/2017 în care a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de inculpatul Lăcătuş Dragomir Aurel pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 de zile, începând din data de 10.03.2017 şi până la data de 08.04.2017 inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

 

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *