La Zalau vin campioanele

HC Zalau-Oltchim Rm. Valcea
Formatia antrenata de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu va intalni in aceasta dupa-amiaza, pe Oltchim Ramnicu Valcea, intr-o partida contand pentru etapa a XXIII-a a Ligii Nationale la handbal feminin. Meciul va avea loc in Sala Sporturilor din Zalau, cu incepere de la ora 18:00.
Zalauancele vin dupa o infrangere la Baia Mare, cu 24-15, in fata HCM-ului, iar semifinalista din acest an a Ligii Campionilor vine la Zalau dupa o victorie categorica in fata clujencelor de la Jolidon, cu scorul 35-23. In acest campionat, formatia din Valcea, nu a pierdut decat o singura partida. Este vorba de disputa de la Brasov, din 15 februarie, cand valcencele au pierdut 41-36, in fata Rulmentului. Gheorghe Tadici se asteapta la o confruntare dificila, in care echipa noastra incearca sa produca surpriza. “Oltchim este o formatie foarte buna, experimentata, cu jucatoare de marca care pot face diferenta intr-un joc. Sigur va fi greu, dar noi ne jucam sansa pe care o avem”, a declarat Gheorghe Tadici.
Inaintea etapei de azi, HC Zalau ocupa pozitia a opta, cu 21 de puncte, iar Oltchim Rm. Valcea se afla pe prima pozitiei cu 42 de puncte.
Iata si programul complet al etapei cu numarul XXIII:
Otelul Galati-Rulmentul Brasov;
Rapid Bucuresti-HCM Roman;
KZN Slatina-HCM Baia Mare;
HC Zalau-Oltchim Ramnicu Valcea;
Jolidon Cluj-Dunarea Braila;
Hidroconcas Buzau-Tomis Constanta;
CSM Ploiesti-Cetate Deva.
Handbal, Liga Nationala
HC Zalau-Oltchim Rm. Valcea, azi, ora 18:00, Sala Sporturilor
Volei, Play-off, locurile 3-4
Remat Zalau-LPS Piatra Neamt, azi, ora 16:00, Sala Sporturilor

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *