noiembrie 27, 2022

La Zalău se schimbă locația pentru oficierea căsătoriilor

Din cauza vremii, începând din acest weekend, la Zalău se schimbă locul pentru oficierea căsătoriilor. Viitorii soți care vor să-și unească destinele în fața ofițerului de stare civilă o vor putea face în Sala de Căsătorii din incinta Primăriei.

În perioada mai – octombrie, potrivit Regulamentului privind regulile de oficiere a căsătoriilor în afara primăriei municipiului Zalău și de asigurare a securității și integrității registrelor și a certificatelor de stare civilă, căsătoriile s-au încheiat în foișorul din Parcul Municipal.

Căsătoriile vor fi oficiate de către primarul municipiului Zalău sau de un ofițer de stare civilă delegat, conform unei planificări anterioare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *