La Zalău începe vineri Maratonul vaccinării

Maratonul Vaccinării va începe la Zalău, vineri, 21 mai, în parcarea de la Value Center, și se va desfășura până duminică, 23 mai. Se va putea vaccina orice persoană cu vârsta de peste 16 ani, fără programare, doar cu cartea de identitate. Vaccinarea se va realiza de către două echipe mobile, cu seruri Pfizer şi Johnson.

Maratonul va debuta vineri, la ora 15.00, iar doritorii se vor putea vaccina în parcarea de la mall până la ora 21.00. Sâmbătă și duminică, cei interesați se vor putea imuniza între orele 09.00 și 21.00.

În cursul zilei de miercuri, 19 mai, prefectul Dari Toma a avut, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), o întâlnire de lucru privind organizarea Maratonului Vaccinării la Zalău, la care au participat cei doi subprefecţi, reprezentanţi ai Zalău Value Center, ai Consiliului Județean Sălaj, Primăriei Municipiului Zalău, Direcției de Sănătate Publică, dar și reprezentanți de la Crucea Roşie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Batalionul 317 Sprijin Logistic “Voievod Gelu”.

După întâlnire, toţi cei prezenţi s-au deplasat în parcarea de la mall pentru a stabili, la faţa locului, modul în care vor fi amplasate corturile în care va avea loc vaccinarea şi alte specte privind această acţiune de imunizare a populaţiei.

3 thoughts on “La Zalău începe vineri Maratonul vaccinării

  1. Nu mai este nimeni bolnav de covid, de ce sa ne vaccinăm? Oricum vine valul 4!!! Mințile “luminate” de la București deja știu!!!

  2. Da de ce?nu i coada la centrele de vaccinare,ori poate nu aveti destui vaccinati?Aveti un plan ,dupa cum inteleg.Spor la treaba.

  3. cand vezi comentarii de genul acesta ii greu sa nu ii faci pe unii oameni … mai bine nu zic ca nu ajuta la nimic. Selectia naturala.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.