La Zalău începe vineri Maratonul vaccinării

3
1107

Maratonul Vaccinării va începe la Zalău, vineri, 21 mai, în parcarea de la Value Center, și se va desfășura până duminică, 23 mai. Se va putea vaccina orice persoană cu vârsta de peste 16 ani, fără programare, doar cu cartea de identitate. Vaccinarea se va realiza de către două echipe mobile, cu seruri Pfizer şi Johnson.

Maratonul va debuta vineri, la ora 15.00, iar doritorii se vor putea vaccina în parcarea de la mall până la ora 21.00. Sâmbătă și duminică, cei interesați se vor putea imuniza între orele 09.00 și 21.00.

În cursul zilei de miercuri, 19 mai, prefectul Dari Toma a avut, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), o întâlnire de lucru privind organizarea Maratonului Vaccinării la Zalău, la care au participat cei doi subprefecţi, reprezentanţi ai Zalău Value Center, ai Consiliului Județean Sălaj, Primăriei Municipiului Zalău, Direcției de Sănătate Publică, dar și reprezentanți de la Crucea Roşie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Batalionul 317 Sprijin Logistic “Voievod Gelu”.

După întâlnire, toţi cei prezenţi s-au deplasat în parcarea de la mall pentru a stabili, la faţa locului, modul în care vor fi amplasate corturile în care va avea loc vaccinarea şi alte specte privind această acţiune de imunizare a populaţiei.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.