La Zalău începe montarea stațiilor de reîncărcare pentru mașinile electrice

Primăria Zalău anunță că începe instalarea a patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice. Joi, 8 iulie, a fost dat ordinul de începere al lucrărilor pentru montarea acestora. Două vor fi amplasate în pacarea din spatele Primăriei, iar alte două în parcarea de la Sala Sporturilor.

Pentru realizarea acestei investiții, administrația locală a obținut finanțare de la Autoritatea Fondului de Mediu, în valoare de 702.943 lei. Din bugetul local se va achita 10 la sută din valoarea contractului. În baza contractului, vor fi furnizate, montate și puse în funcțiune cele patru stații de încărcare a acumulatorilor pentru vehicule electrice și vor fi racordate coloanele de legătură între blocurile de măsură și tablourile electrice care deservesc stațiile de încărcare. Termenul de execuție al lucrării este de patru luni, iar executantul lucrării, SC Ago Proiect Engineering SRL & SC Vest-Energolux SRL, are obligația de a acorda cinci ani garanție produselor și serviciilor oferite.

1 thought on “La Zalău începe montarea stațiilor de reîncărcare pentru mașinile electrice

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.