La Zalău începe montarea stațiilor de reîncărcare pentru mașinile electrice

1
237

Primăria Zalău anunță că începe instalarea a patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice. Joi, 8 iulie, a fost dat ordinul de începere al lucrărilor pentru montarea acestora. Două vor fi amplasate în pacarea din spatele Primăriei, iar alte două în parcarea de la Sala Sporturilor.

Pentru realizarea acestei investiții, administrația locală a obținut finanțare de la Autoritatea Fondului de Mediu, în valoare de 702.943 lei. Din bugetul local se va achita 10 la sută din valoarea contractului. În baza contractului, vor fi furnizate, montate și puse în funcțiune cele patru stații de încărcare a acumulatorilor pentru vehicule electrice și vor fi racordate coloanele de legătură între blocurile de măsură și tablourile electrice care deservesc stațiile de încărcare. Termenul de execuție al lucrării este de patru luni, iar executantul lucrării, SC Ago Proiect Engineering SRL & SC Vest-Energolux SRL, are obligația de a acorda cinci ani garanție produselor și serviciilor oferite.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.