La Zalău a început “Toamna Medicală Sălăjeană”

La Zalău a început “Toamna Medicală Sălăjeană”

“Toamna Medicală Sălăjeană”, un simpozion cu tradiție, care își dorește să aducă în atenția medicilor cele mai noi informații și inovații medicale pentru a veni în ajutorul pacienților cât mai eficient, a debutat joi, 21 septembrie, la Zalău.

Simpozionul, ajuns anul acesta la cea de-a XXIII-a ediție, a reunit la Hotel Transilvania din Zalău medici din toate specialitățile clinice, dar și investitori în domeniul sănătății.

În cadrul întâlnirilor, timp de două zile, au loc dezbateri, prezentări de studii de specialitate din experiențele proprii ale medicilor, tehnologii inovative utilizate în tratarea pacienților, actualități științifice din lumea medicală cu aplicații imediate în practică.

Aquarel Zalău, pledoarie pentru sănătate

Centrul wellness Aquarel Zalău este prezent  la Toamna Medicală Sălăjeană cu un stand de prezentare a serviciilor de sănătate disponibile în cadrul unicului centru de acest tip din Sălaj. Pentru că Aquarel a adus mai aproape de fiecare om servicii de consultații medicale, de recuperare medicală, terapii noi, la care se adaugă și o serie de servicii pentru sănătatea corpului, minții și sufletului fiecăruia.

Pe lângă cabinete medicale de Urologie, Pediatrie și Psihologie, la Aquarel puteți beneficia de cele mai bune servicii de recuperare medicală în regim ambulator, asigurate de specialiști.

Grija pentru semeni, respectul pentru individ, excelența serviciilor, calitate, comunicare, integritate, profesionalism, compasiune, non-discriminare sunt în perfect acord cu filozofia Aquarel. Centrul pune la dispoziția comunității servicii medicale variate, care se adresează unei game largi de patologii care ar putea beneficia de recuperare medicală.

Găsiți aici consultații medicale inițiale și de control, Kinetoterapie individuală și de grup, terapie Vojta, Schroth, McKenzie, Electroterapie (terapie cu curenți de joasă frecvență – CDD, Trabert, TENS – și de fercvență medie, ultrasunete, terapie cu câmpuri electromagnetice – Magnetodiaflux, SIS (Super Inductive System), Terapie Laser – Hight Intensity laser @ Robotic System, Terapie TECAR, Terapie SHOCKWAVE cu unde de soc focalizate, Hidroterapie – Băi galvanice, Termoterapie – împachetări cu parafină, Masoterapie – Masaj medical regional, Drenaj limfatic.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *