La Șimleu Silvaniei, se repară podul pietonal din Brădet

Pasarela pietonală care face legătura între Strada Cuza Vodă și centura orașului Șimleu Silvaniei va fi închisă începând de miercuri, 2 februarie, timp de aproximativ o lună. Pasarela prezintă semne evidente de degradare, astfel că autoritățile au decis să o închidă temporar și să o consolideze.

“În urma depistării unor avarii la structura de rezistență a podului pietonal care face legătura între DN1H și Strada Cuza Vodă, s-a stabilit închiderea acestuia pentru reparații și consolidare, lucrări care nu pot fi efectuate altfel, decât prin oprirea traficului pietonal. Știm cât de importantă este această pasarelă și că va fi un disconfort pentru locuitorii din cartierul Brădet, mai ales pentru elevii care merg zilnic la școală, drept urmare, am impus constructorului să respecte termenul limită al lucrărilor. Avem nevoie de obiective solide și sigure și facem acest efort pentru că nu dorim să punem in pericol siguranța niciunui trecător”, spun reprezentanții administrației locale.

Pentru accesul în zona centrală a orașului, pietonii vor putea folosi pasarela de pe Strada Nicolae Bălcescu sau cea de pe Strada Mioriței.

About Author

One Reply to “La Șimleu Silvaniei, se repară podul pietonal din Brădet”

  1. si pana la str. Balcescu sau Mioritei unde-i trotuarul desteptilor ? NU EXISTA !!! dar balustrada de pe malul raului Crasna ? poate din Jipurile htc nu se vede !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *