La Șimleu Silvaniei se modernizează iluminatul stradal

Încep lucrările de modernizare a sistemului de iluminat public și distribuție a energiei electrice la Șimleu Silvaniei. 

Potrivit administrației locale, proiectul prevede lucrări de introducere în subteran a infrastructurii de alimentare cu energie electrică și a celei de iluminat public.

Lucrările, care demarează în 31 ianuarie, se vor desfășura pe strada 1 Decembrie 1918, de la intersecția cu strada Ion Creangă, piața Avram Iancu, strada Libertății, inclusiv intersecția cu piața 1 Mai și strada Simion Bărnuțiu.

Șantierul începe de pe strada 1 Decembrie 1918, de la intersecția cu strada Ion Creangă și piața Avram Iancu, mai exact porțiunea din proximitatea sediului Poliției Orașului Șimleu Silvaniei și a Școlii Gimnaziale “Silvania”.

Pe aceste tronsoane de drum traficul auto și cel pietonal vor fi parțial restricționate, în funcție de dinamica lucrărilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut