octombrie 4, 2022

La Simleu, copiii sunt invitati in lumea povestilor, iar unul dintre copii va fi primarul Septimiu Turcas

Consiliul Local al Copiilor si Tinerilor din Simleu Silvaniei invita toti simleuanii maine, vineri, 1 iunie, sa petreaca o zi minunata, cu ocazia Zilei Copilului, în lumea fascinanta a povestilor. 

rn

Activitatile vor fi diverse, special concepute pentru copii. Începând cu ora 10:00 sunteti asteptati în numar cât mai mare în cetatea Bathory. Vor avea loc curse cu saci, concurs de mancat pufuleti, piniata, pictura pe fata, concurs de obstacole, dans cu baloane, muzica si mascote. Toti copiii vor primi diplome de participare.
Primarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Turcas, ne-a spus ieri ca va participa nu doar in calityate de primar, ci si de copil.
"Exista un consiliu local al tinerilor care gestioneaza acest eveniment. Primaria Simleu Silvaniei si CNIPT Simleu sprijina acest eveniment. In premiera in acest an, partener este si Crucea Rosie Salaj. Beneficiari sunt toti copii din Simleu. Un sponsor important se implica in fiecare an in actiuni dedicate zilei copilului si in alte actiuni. Voi fi si eu prezent la acest eveniment, pentru ca, avand parinti, sunt si eu copil", spune cu umor primarul din Simleu.

rn

La Jibou, Ziua Copilului este sarbatorita ca la carte

rn

Primaria Orasului Jibou invita toti jibouani, cu mic cu mare, parinti si bunici, la evenimentele dedicate Zilei Copilului care au loc azi, joi 31 mai, pe platoul din spatele Primariei.
Vor avea loc concursuri sportive, spectacol cu trupa Casuta din povesti, si vor fi jocuri, desene pe asfalt, spectacolul elevilor, pictura pe fata, baloane modelate, baloane de sapun, baloane cu heliu, mascote, trambulina si un grandios concert de muzica usoara.
Evenimentele incep la ora 8.30, cu deschiderea oficiala si prezentarea programului. Cele mai interesante momente vor incepe la ora 17.30, cu spectacole de cantece populare, majorete, balet si cor de copii. “ncepand de la ora 20.00, pe scena din spatele Primariei Jibou vor urca artisti renumiti, trupa Talisman, artista Julia Jianu si Bianca Ioana, dar si actorul si cunoscutul Axinte de la Vacanta Mare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.