La ordinea zilei, drogați, beți și fără permis la volan

La ordinea zilei, drogați, beți și fără permis la volan

Cercetați pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive

Joi, 28 septembrie a.c., la ora 14.30, pe drumul comunal 50, în localitatea sălăjeană Sâmpetru Almașului, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un localnic de 44 de ani.

Tot joi, 28 septembrie a.c., la ora 23.40, la intersecția D.N. 1 F cu drumul comunal din localitatea Românași, polițiștii rutieri au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 27 de ani, din localitatea Românași, județul Sălaj.

În urma testării acestora cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanele fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În ambele cazuri, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

*

Depistat în trafic, în timp ce conducea, deși avea suspendat acest drept.

Joi, 28 septembrie a.c., la ora 18.00, pe Aleea Tineretului din municipiului Zalău a fost depistat în trafic un bărbat de 28 de ani, din comuna Tarna Mare, județul satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

*
Cizer / La volan, fără permis

Joi, 28 septembrie a.c., la ora 22.00, pe drumul județean 108 G, în localitatea sălăjeană Cizer, polițiștii din Șimleu Silvaniei au depistat în trafic un localnic, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere unui vehicul fără permis de conducere.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *