decembrie 5, 2022

La loteria fiscală sunt caştigătoare bonurile de 538 lei din 28 noiembrie

Bonurile în valoare de 538 lei emise în 28 noiembrie sunt câştigătoare la Loteria Bonurilor fiscale în urma extragerii de ieri. Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse de azi la sediile ANAF.
După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maxim 100 de bonuri câştigătoare.
Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română, pentru o perioadă de minimum 30 de zile.
La extragere au participat toate bonurile stop_coloana fiscale emise în perioada 1 – 31 noiembrie, fără să fie necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.
Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale în original, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *