februarie 6, 2023

Joi, 19 februarie a.c., in jurul orei 16.00, un echipaj de jandarmi ce executa activitati specifice pentru combaterea taierii de material lemnos pe raza localitatii Buciumi, judetul Salaj, a constatat faptul ca, patru barbati cu varste cuprinse intre 28 si 36 de ani, toti din localitatea Buciumi, au taiat fara drept mai multi arbori din specia salcam.
In conformitate cu Legea 31/2000 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, jandarmii vor inainta catre Ocolul Silvic Zalau procesele verbale cu propunerea de aplicare a sanctiunii contraventionale, cei in cauza riscand o amenda cuprinsa intre 1.000 si 3.000 lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut