La Fildu se face lumină

Sistemul de iluminat public din Comuna Fildu de Jos va fi complet modernizat după finalizarea lucrărilor de înlocuire a clasicelor becuri cu noile corpuri de iluminat pe LED.

Lucrările au demarat miercuri, 14 iulie, iar anunțul a fost făcut public de către primarul comunei Fildu, Nicolae Albert: “Stimați cetățeni, azi 14.07.2021 au început lucrările de schimbare a iluminatului public pe led în urma HCL nr. 32/29.06.2021, pe raza întregii comune. O zi frumoasă!”

Potrivit edilului, în cadrul acestui proiect de investiții este prevăută schimbarea a aproximativ 300 de corpuri de iluminat în satele Fildu de Sus, Fildu de Mijloc și Fildu de Jos. În satul Tetișu, iluminatul stradal a fost modernizat în cadrul altui proiect, derulat în anii anteriori.

Valoarea investiției se ridică la suma de 150 de mii de lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.