La Fildu se face lumină

0
177

Sistemul de iluminat public din Comuna Fildu de Jos va fi complet modernizat după finalizarea lucrărilor de înlocuire a clasicelor becuri cu noile corpuri de iluminat pe LED.

Lucrările au demarat miercuri, 14 iulie, iar anunțul a fost făcut public de către primarul comunei Fildu, Nicolae Albert: „Stimați cetățeni, azi 14.07.2021 au început lucrările de schimbare a iluminatului public pe led în urma HCL nr. 32/29.06.2021, pe raza întregii comune. O zi frumoasă!”

Potrivit edilului, în cadrul acestui proiect de investiții este prevăută schimbarea a aproximativ 300 de corpuri de iluminat în satele Fildu de Sus, Fildu de Mijloc și Fildu de Jos. În satul Tetișu, iluminatul stradal a fost modernizat în cadrul altui proiect, derulat în anii anteriori.

Valoarea investiției se ridică la suma de 150 de mii de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.