La Cosniciu fotbalul e la rang de obligatie

AS Cosniciu este urmasa Stelei Cosniciu si evolueaza in liga a IV-a in competitiile AJF Salaj. Comuna Ip mai are fotbal in liga a V-a pe Junior Ip iar pana anii trecuti pe Baile 9 Mai Zalnoc ori AS Zauan.

rn

Beneficiind de o larga apreciere a fotbalului in comuna si a sprijinirii sportului in general de Primaria comunei Ip condusa de Laszlo Markus si Consiliul Local Ip foarte multi tineri vreau sa joace la echipele de pe raza comunei. Mai mult anii trecuti a mai avut o echipa inscrisa in competitiile AJF Salaj, pe AS Zauan fosta Recolta. In comuna foarte multi practica sahul . Pentru a afla pulsul unei echipe care la aceasta data era obisnuita duminical cu fotbalul am contactat pe conducatorul si delegatul echipe din Cosniciu, Radu Chiorean care a declarat ca :
"M-ati sunat exact cand am terminat de vorbit la telefon cu unii din jucatori, acum la munca. Jucatorii si cu mine vrem sa continuam in masura in care ne vom asigura ca toate conditiile de siguranta sanitara si de sanatate nu sunt in pericol.Ca atare viata noastra , a familiilor noastre este mai importanta decat fotbalul.La Cosniciu fotbalul e o placere obligata, nimeni nu concepe sa nu fie pe teren macar la incalzire cu echipa , daramite sa fie in lot. Avem multi copii de-ai nostri pe la alte echipe, acuma sunt imprumutati, vom profita de prevederile Regulamentului de a fi liberi in perioada 1-9 iulie sa faca cereri sa revina la noi. Fotbalul este pentru toti la rang de obligatie."
In lotul AS Cosniciu se regasesc jucatori de valoare ca Dregan Adrian, Lontea Cristian, Gal Razvan, Santa Paul, Vetisan Raul Czokos Alex Dregan Sorin la seniori si Fulop Gergo sau Olas Gabriel la juniori.
La reluare campionat in partida de la Cehu Silvaniei cu Silvania din 7 martie 2020 a inregistrat scor 4-0 la seniori si 2-2 la juniori.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *