La conferinta judeteana a alesilor UDMR, maghiarii si-au expus realizarile din Salaj

La conferinta judeteana a alesilor UDMR,  maghiarii si-au expus realizarile din Salaj

Vineri dupa-amiaza, in sala mare a Cladirii Transilvania, a avut loc coferinta judeteana UDMR, care i-a reunit pe cei peste 200 de reprezentanti ai formatiunii maghiare alesi in autoritatile locale si judetene, de la consilieri locali, municipali si judeteni, primari, viceprimari, vicepresedinti de Consiliu Judetean.

rn

Presedintele UDMR Salaj, deputatul Seres Denes, ne-a spus ca s-a facut o analiza a celor doi ani de activitate care s-au scurs de la alegerile locale.
Dupa o expunere intitulata "Posibilitati de accesare a fondurilor europene", primarii din comunele maghiare au fost rugati sa prezinte o activitate din comunitate care din punctul lor de vedere a fost un succes. Sapte primari au prezentat activitati dintre cele mai diferite ca tematica. Astfel, Crasna a prezentat o activitate culturala, Periceiul o activitate sociala, Herecleanul o activitate care avea la baza relatiile interetnice din comunitate. Prezentarile au fost insotite de filme documentare si diapozitive.
Au fost luari de cuvant, propuneri pentru viitor, analize privind stadiul in care se afla anumite lucrari din comunitatile maghiare ale Salajului.
"Ceea ce facem este pentru cetatean, pentru bunastarea lui, pentru viitorul lui", a declarat Seres Denes.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *