La 71 de ani, și-a amenințat iubita de 39 de ani. Era băut și drogat

Un vârstnic a ajuns să fie cercetat penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, amenințare și violență în familie, după ce, miercuri, miercuri, 22 noiembrie, și-a amenințat cu bătaia iubita.

La ora 17.00, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău au fost sesizați, printr-o plângere, de o femeie de 39 de ani, din comuna Dobrin, cu privire la faptul că, în 19 noiembrie, concubinul acesteia, un bărbat de 71 de ani, din aceeași localitate, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, ar fi amenințat-o cu acte de violență, provocându-i o stare de temere.

Față de bărbatul de 71 de ani polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, iar în cauză au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

În aceeași zi, la ora 19.27, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău l-au depistat în trafic pe bărbatul de 71 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Verveghiu – Dobrin.

În urma testării acestuia, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *