noiembrie 29, 2022

La 26 de ani, dosar penal pentru deținere și operațiuni cu droguri

Vineri, 7 octombrie, polițiștii Biroului Rutier Zalău au depistat în trafic un tânăr din Zalău care avea asupra sa substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Tânărul de 26 de ani a fost oprit de polițiști la ora 21.50, pe DN 1F, la intrarea în municipiul Zalău. Aceștia au observat că șoferul avea pupilele dilatate, astfel că l-au testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.

La controlul corporal efectuat, asupra tânărului a fost descoperit un plic transparent din plastic, cu închidere de tip zip-lock, care conținea o substanță solidă albă sub formă de cristale, susceptibilă de a produce efecte psihoactive.

În cauză, cu sprijinul polițiștilor S.C.C.O. Sălaj, a fost întocmit dosar penal pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *