La 19 ani, în arest preventiv pentru tentativă de tâlhărie

O tânără de 19 ani, din Șimleu Silvaniei, va fi prezentată astăzi în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Aceasta este bănuită că miercuri, 11 ianuarie, ar fi încercat să deposedeze prin violență o minoră de 13 ani, din Zalău, de telefonul mobil. Fapta s-a petrecut chiar în zona centrală a Zalăului, în jurul orei 14.30.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au identificat la scurt timp ”tâlharul” și, în urma administrării probatoriului, au dispus reținerea fetei de 19 ani, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj

”În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de ordine publică sălăjeni au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei, aceasta fiind depistată la scurt timp de la sesizare, în apropierea locului faptei. Astăzi, 12 ianuarie a.c., tânăra de 19 ani va fi prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii de măsuri legale față de aceasta. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză”, se precizează în informarea Biroului de presă al IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *