septembrie 30, 2023

La 16 ani, cercetat penal pentru conducerea fără permis a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare

0

Vineri, 2 iunie, la ora 09.25, în localitatea sălăjeană Tusa, polițiștii Postului de Poliție Sâg au depistat în trafic un tânăr de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturism nu corespund niciunui autovehicul.

Polițiștii sălăjeni au întocmit în cauză dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut