octombrie 7, 2022

La 11 ani, are dosar penal pentru furt din autoturism

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale-Compartimentul Furturi de/din auto au identificat joi, 21 iunie, un minor de 11 ani, banuit de comiterea unui furt, informeaza IPJ Salaj.

rn

În fapt, la data de 14 iunie, un barbat din Judetul Maramures a sesizat Politia despre faptul ca persoane necunoscute i-au sustras din autoutilitara doua portofele în care se aflau documentele de identitate si bani (aproximativ suma de 100 de lei). Autoutilitara se afla parcata pe strada Armoniei, din municipiu, iar portierele erau închise si neasigurate.
Verificarile efectuate de politisti au dus joi, 21 iunie a.c., la identificarea persoanei banuita de comiterea faptei, în persoana unui minor de 11 ani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
În cauza, politistii au întocmit dosar penal pentru furt si continua cercetarile pentru documentarea întregii activitati infractionale a minorului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.