Klaus Iohannis anunță că, de luni, elevii merg la școală

1
265

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că nu se mai prelungește vacanța școlară și că, de luni, copiii se vor întoarce la școală. Desigur, în condițiile reglementate de situația pandemică. În plus, președintele a anunțat că o condiție a reînceperii orelor fizic va fi gradul de vaccinare în rândul cadrelor didactice.

”Se încheie vacanța școlară. La finalul săptămânii vacanța nu va fi prelungită și, de luni, unde condițiile sanitare o permit, elevii se vor putea întoarce fizic la școală și grădiniță. Va fi introdusă o nouă condiție pentru prezența fizică – gradul de vaccinare a personalului școlii. Vaccinarea e singura șansă pentru a depăși pandemia. În vestul Europei avem iarăși o creștere a pandemiei. Pandemia nu s-a încheiat, însă noi avem soluția: ea se numește vaccinare”, a declarat președintele.

Acesta a mai anunțat că vineri se vor întâlni miniștrii responsabili pentru a reglementa condițiile noi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.