februarie 5, 2023

Klaus Iohannis anunță că, de luni, elevii merg la școală

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că nu se mai prelungește vacanța școlară și că, de luni, copiii se vor întoarce la școală. Desigur, în condițiile reglementate de situația pandemică. În plus, președintele a anunțat că o condiție a reînceperii orelor fizic va fi gradul de vaccinare în rândul cadrelor didactice.

”Se încheie vacanța școlară. La finalul săptămânii vacanța nu va fi prelungită și, de luni, unde condițiile sanitare o permit, elevii se vor putea întoarce fizic la școală și grădiniță. Va fi introdusă o nouă condiție pentru prezența fizică – gradul de vaccinare a personalului școlii. Vaccinarea e singura șansă pentru a depăși pandemia. În vestul Europei avem iarăși o creștere a pandemiei. Pandemia nu s-a încheiat, însă noi avem soluția: ea se numește vaccinare”, a declarat președintele.

Acesta a mai anunțat că vineri se vor întâlni miniștrii responsabili pentru a reglementa condițiile noi.

1 thought on “Klaus Iohannis anunță că, de luni, elevii merg la școală

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut