februarie 9, 2023

Kievul semneaza acordul, renuntand la clauza aditionala

Ucraina a semnat acordul ce permite reluarea livrarilor de gaz rusesc spre Europa fara clauza aditionala contestata de Rusia, a anuntat luni compania rusa Gazprom, intr-un comunicat.

“O delegatie a Gazprom a participat la negocieri in aceasta dimineata (luni), la Kiev. Dupa aceste negocieri, partea ucraineana a semnat «regulile de monitorizare a tranzitului gazului natural via Ucraina» fara nici cele mai mici rezerve”, a anuntat compania.

Rusia refuzase sa reia livrarile de gaz catre Europa duminica, dupa ce Ucraina a adaugat o mentiune unui acord semnat de Moscova.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut