Karturi, muzica si modele – spectacol oferit de Palatul Copiilor

Karturi, muzica si modele – spectacol oferit de Palatul Copiilor

Palatul Copiilor si-a etalat in centrul Zalaului oferta de activitati si cercuri pentru acest an scolar
Copii de toate varstele au dat navala ieri pe platoul din fata Prefecturii pentru a asista sau chiar a participa la demonstratiile practice si la spectacolul artistic oferit de Palatul Copiilor Zalau, cu ocazia deschiderii, la 1 octombrie, a unui nou an scolar. Cea mai mare priza la pustime au avut-o karturile, puse la dispozitia celor interesati sa faca o… tura de platou. Si n-au fost putini cei care au incercat, pret de cateva minute, sa intre in pielea lui Schumacher. Si navomodelele si aeromodelele au captat atentia spectatorilor curiosi, incantati de indema-narea cu care viitorii ingineri – copiii de la cercul de navomodelism al palatului – construiesc si stapanesc complicatele masinarii.
Scarile Prefecturii au fost scena pe care au evoluat, tot ieri, talentele artistice ale Palatului Copiilor din Zalau – soliste si solisti vocali de muzica usoara si populara si dansatori pe ritmuri moderne ori tra-ditionale.
Oferta palatului
La Palatul Copiilor sunt disponibile, in acest an scolar, cercurile de Ecologie, Protectia Mediului, Acvaristica/Sanitarii priceputi, Educatie rutiera, Muzica usoara, Dans modern, Dans popular, Instrumente muzicale, Pictura, Informatica, Chimie experimentala, Sah, Karting, Tenis de camp, Navomodelism, Tapiserie – arta decorativa si Creatie confectii.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *