octombrie 4, 2022

Karateka salajeni au impresionat la Cupa Toamnei de la Baia Mare

Sportivii de la Clubul Copiilor si CS Omega Simleu Silvaniei si CS Coste Jibou au strâns nu mai putin de 35 de medalii, 13 de aur, 9 de argint si 13 de bronz

rn

Duminica, 18 noiembrie, sala de sport a Liceului “Emil Racovita” din Baia Mare a fost gazda editiei din acest an a Turneului Interjudetean de Karate Shotokan “Cupa Toamnei”, eveniment organizat de catre C.S.Condor din Baia Mare-presedinte Duta Viorel, în colaborare cu D.J.S.T. Maramures si Asociatia Nord Amical Karate.
Au participat peste 130 de sportivi de la 7 cluburi din judetele Bihor, Satu Mare, Salaj si Maramures, care s-au întercut în probe de kumite individual W.K.F. si Shobu Ippon, atât la sectiunea sperante- începatori, cât si la consacrati.
Judetul Salaj s-a deplasat la concurs cu un lot de 31 de sportivi, condusi de subsemnatul în calitate de coordonator pe linie de arbitraj si sef al delegatiei salajene.
A fost o atmosfera deosebita, plina de emotie, mai ales pentru cei aflati la prima întâlnire cu un concurs oficial. A domnit fair-play-ul pe toata durata competitiei, iar publicul aflat în numar foarte mare si-a încurajat favoritii foarte decent.
si medicul a fost foarte relaxat, el fiind solicitat foarte putin. Un concurs frumos, cu premii frumoase, într-un cuvânt o actiune reusita din toate punctele de vedere. Delegatia noastra a fost formata din sportivi de la Cercul de Karate al Clubului Copiilor din simleu Silvaniei, CS. Omega si tânarul club jibouan C.S. Coste si a avut o evolutie foarte buna, iar la finalul concursului simleuanii strânsesera 12 medalii de aur, 7 de argint si 8 de bronz.
Ocupantii locurilor I: Maia Pop, Tania Pop (2), Cezar Croitoru, Ian Ratiu, Antonio Pasca, Mario Albu, David Cosma, Matei Bal, Nicolae Gal si Marius Ilinca (2).
Pe locurile doi s-au situat: Medeea Toma, Amira Filip, Alexandra Barth, Ana Costea, Patrik Bakai, Mandel Krisztian si Marius Chereches.
Locuri III au obtinut: Ana Costea, Ioana Rad, Alexandru Bede, Matei Ambrus, Mak Szilard, Ionut Vaida, Gabriel Cionca si Raul Balog.
Jibouanii au obtinut o medalie de aur prin Sabina Brailoiu, 2 medalii de argint, Chis Imre si Eduard Borz, iar bronz au luat Andrei Jecan, George Petrean, Daniel Bîrsan si Alexandru Moldovan (2).
Felicitari copiilor, gazdelor, arbitrilor, si le reamintim salajenilor ca în acest sfârsit de saptamâna ne întâlnim la simleu pentru seminarul de zona si examenele de centura. Este esential sa ne adunam din nou, asa între prieteni si sa muncim împreuna, ca o familie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.