octombrie 5, 2022

Jurnalistul salajean Arnold Schlachter a trecut cu bine de o interventie chirurgicala complexa pentru a-i fi salvata viata

Cunoscutul jurnalist salajean Arnold Schlachter a iesit cu bine din operatia de peste 7 ore la care a fost supus in Statele Unite in noaptea de vineri spre sambata, pentru a scapa de cancerul invaziv care i-a afectat grav esofagul, organ care a trebuit reconstruit.

rn

Interventia a fost dificila, dar medicii au spus ca totul a decurs cum si-au propus. Urmeaza o perioada grea de recuperare, doua saptamani va fi alimentat doar pe nas, apoi vor urma procedurile de chimioterapie de sase saptamani in care se va merge zilnic la tratament cu radiatii, potrivit sotiei lui, Anca Schlachter.

rn

"Dumnezeu e bun si mare, a fost alaturi de Arni, de noi in aceasta grea incercare. Ne-a trimis medici si oameni minunati care sa ne ajute atat financiar, cat si moral si spiritual. Nu putem decat sa va multumim din suflet si fie ca bunul Dumnezeu sa va rasplateasca inzecit binele pe care ni l-ati facut. Asteptam ca Arni sa se treazeasca din anestezie si sa se recupereze cat mai repede. In timpul operatiei i-au fost scoase tumoarea agresiva cancerigena si organele afectate de cancer: corzi vocale, laringe, faringe, trahee si esofag, au fost extirpate, si s-a realizat reconstructia de esofag", anunta sotia lui Arnold, cu multumiri tuturor celor care au donat pana acum pentru salvarea jurnalistului prin operatiile foarte costisitoare.

rn

Pana in momentul de fata, din donatii s-au strans 70.000 de dolari. Prima interventie chirurgicala la care a fost supus a costat 100.000 de dolari, iar la cea de a doua se astepata inca evaluarea operatiei, dupa care se va comunica suma.
In continuare puteti fi alaturi de Arnold prin participarea la evenimentele caritabile care se vor desfasura in urmatoarea perioada. Salvarea vietii lui Arni depinde de noi, depinde de tine. Implica-te si tu pentru a-i da o sansa la viata!

rn

Doneaza aici pentru titularul contului Arnold Schlachter:

rn

IBAN CONT LEI: RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zal?u
IBAN CONT EURO: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zal?u
COD SWIFT: RZBRROBU

rn

Se pot face donatii si prin PayPal la:
ancaveronicaschlachter@gmail.com

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.