octombrie 7, 2022

Jurnalistul Arnold Schlachter are nevoie de ajutor pentru fi salvat din ghearele unei boli cumplite

Cunoscutul jurnalist salajean Arnold Schlachter are nevoie de sprijinul nostru, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer agresiv (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee si esofag; necesita reconstructie de esofag). 

rn

Boala a fost depistata in faza avansata si a fost operat in urma cu doua saptamâni. Acesta a fost primul pas catre salvarea vietii lui Arnold! Pentru a avea sanse sa traiasca, mai trebuie operat inca o data, iar interventia chirurgicala este foarte costisitoare, astfel ca familia Schlachter trebuie sa strânga in cel mai scurt timp suma de 100.000 de dolari.
in prezent, jurnalistul se afla in SUA, in asteptarea urmatoarei interventii. Acasa il asteapta sotia lui, Anca, si fiul in vârsta de 2 ani si 3 luni.
O campanie puternica pentru a sprijini demersul lui Arnold pentru vindecare a fost lansata in judet si s-au alaturat deja numerosi salajeni.
Cei care vor sa contribuie pentru a salva viata lui Arnold Schlachter pot face donatii in urmatoarele conturi:
IBAN CONT LEI: RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zalau
IBAN CONT EURO: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zalau
COD SWIFT: RZBRROBU
Se pot face donatii si prin PayPal la:
ancaveronicaschlachter@gmail.com

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.