Juniorii III de la CSS Zalau s-au calificat in turneul semifinal

Echipa de volei de la CSS Zalau juniori III, pregatita de Lidia Grodinski s-a calificat in faza semifinala, in urma ocuparii locului secund la turneul interjudetean ce a avut loc la Zalau, la sfarsitul saptamanii trecute. La startul competitiei s-au aliniat pe langa CSS Zalau si formatiile CSS 2 Baia Mare, LPS Bihorul Oradea, CSS Lapi Dej si CS Soleil Alba.
Dupa jocuri aprig disputate, CSS Zalau a obtinut doua victorii, 3-0, cu CS Soleil Alba si 3-0, cu LPS Bihorul Oradea, dar a inregistrat si doua infrangeri, 2-3 cu CSS 2 Baia Mare si 0-3, cu CSS Lapi Dej. Dupa aceste rezultate, tinerii voleibalisti vor participa la faza semifinala, in 14-15 martie, nestiindu-se inca locatia.
Prestatia voleibalistilor de la CSS Zalau, in acest turneu a multumit-o pe Lidia Grodinski, care a declarat la finalul turneului: “Sunt multumita de evolutia sportivilor avand in vedere conditiile de pregatire, care nu sunt din pacate cele mai bune”. Aceasta a mai adaugat ca “asupra jocului mai trebuie pus la punct dublajul pe faza de aparare si un joc mai agresiv in atac”, a incheiat Lidia Grodinski, care multumeste pe aceasta cale sportivilor, parintilor, profesorilor si dirigintilor copiilor, care au dat dovada de intelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *