Juniorii devin profesioniști: Sergiu Elekes, noul fotbalist cu contract la SCM Zalău

La aproape 18 ani ai săi, crescut în fotbal la Viitorul Zalău și după doi ani de juniorat la SCM Zalău, Sergiu Elekes a fost cooptat în rândul fotbaliștilor cu contract de profesionist la Clubul Sportiv sl municipalității.

Deciza conducerii SCM de a-i încheia juniorului un contract de profesionist a venit după talentul, disciplina și potențialul demonstrate pe terenul de fotbal. Prin acest pas, clubul SCM Zalău își dorește ca Sergiu Elekes să fie luat ca exemplu de cât mai mulți juniori din cadrul clubului care vor o carieră de profesioniști.

”Născut în 25 martie 2005, la Zalău, juniorul Sergiu Elekes a semnat un contract de profesionist cu SCM Zalău. Tânărul sportiv a început fotbalul la Viitorul Zalău, iar în anul 2021, în momentul formării grupelor de juniori republicani, a ajuns la SCM Zalău. Elekes a ieșit în evidență încă de la primele meciuri, datorită muncii și seriozității sale astfel că, la începutul acestui an, SCM Zalău i-a oferit un contract de profesionist.

Menționăm faptul că strategia pe termen mediu și lung a clubului SCM Zalău se bazează și pe formarea și promovarea spre fotbalul profesionist a juniorilor zălăuani și sălăjeni. Totodată, clubul SCM Zalău își dorește ca acest pas în cariera lui Sergiu Elekes să fie luat ca exemplul de muncă și seriozitate de cât mai mulți juniori din cadrul clubului care vor o carieră de profesinioști. Mult succes, Sergiu Elekes!”, transmit reprezentanții SCM Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut