septembrie 24, 2022

Juniorii de la Rapid Jibou, prestatie buna la un turneu international

Grupa din 2007 antrenata de Vlad Pascalau a fost prezenta la Cupa Craciunului de la Arad, unde a reusit sa castige in fata unei grupe din cadrul titratului club UTA. in cele cinci jocuri, jibouanii au reusit doua victorii si o remiza si s-au clasat in primele sase locuri

rn

Timp de doua weekenduri, Aradul a fost capitala fotbalului juvenil, unde a avut loc Cupa de Craciun organizata de CS Atletico.
Peste 80 de echipe din Romania, Serbia si Ungaria au participat la aceasta intrecere care s-a derulat la sase categorii de varsta.
in perioada 24 – 25 noiembrie a avut loc jocurile de la categoria 2008, 2010 si 2012, iar la finele saptamanii a venit randul echipelor de la categoria 2007, 2009 si 2011.
La categoria 2007 a participat si Rapid Jibou, iar formatia antrenata de Vlad Pascalau chiar a avut o prestatie buna desi s-a duelat cu echipe renumite din tara, chiar si din strainatate.
Gruparea de pe Somes a impresionat in Grupa B, unde a castigat cu UTA Arad, scor 2 – 0, iar in fata gazdelor de la Atletico Arad, jibouanii au obtinut o remiza, scor 0 – 0.
Salajenii au intalnit si o echipa din Serbia – FK Tempo Belgrad, in fata careia au pierdut, scor 0 – 1.
in fazele eliminatorii, Rapid Jibou a mai sustinut doua jocuri.
Primul a fost tot cu o formatie din Serbia – FK Hajduk 1912 Kula, in care salajenii au cedat cu 3 – 0, dupa care in ultima partida, gruparea de pe Somes s-a impus la limita in fata celor de la VHP Padureni.
Rapid Jibou a terminat onorabil aceasta competitie internationala si la categoria 2007 s-a clasat pe locul 6 din 17 participante.
“A fost un turneu foarte bine organizat, unde am avut ocazia sa intalnim echipe foarte bune. Copiii au fost bucurosi sa participam la un turneu international. A fost primul turneu mai important pentru aceasta grupa, iar pentru toti juniorii a fost o experienta noua. ii felicit pentru prestatia avuta”, a spus antrenorul Vlad Pascalau.
Sa mai spunem ca Rapid Jibou a participat si in anii trecuti cu alte grupe la competitia organizata de Atletico Arad, unde a avut rezultate bune.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.