Juniorii de la CSS Zalău, medalie de bronz la Campionatul național de lupte

Tinerii luptători legitimați la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Zalău și antrenați de profesorul Gheorghe Panc s-au întors din ultima competiție a anului 2021 cu medalia de bronz pe echipe și cu locul patru în clasamentul cluburilor sportive.

Campionatul Național Individual și pe Echipe de juniori 1, unde au putut concura sportivii cu vârsta cuprinsă între 17 și 20 de ani, s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Târgu Mureș, unde Clubul Sportiv Școlar Zalău a decis să participe singur în competiție, în timp ce alte cluburi au fuzionat.

Ghiță Panc a intrat în luptă cu 13 concurenți, grupați pe 10 categorii de greutate: la categoria 57 kg – Șerban Darius și Cobe Cristian; la categoria 61 kg – Gozman Claudiu; la categoria 65 kg – Pop Sergiu; la categoria 70 kg – Moldovan Emil și Sîrca Vlad; la categoria 74 kg – Recean Andrei; la categoria 79 kg – Lazăr Bogdan și Moldovan Vasile;

la categoria 86 kg – Purcăraș Paul, la categoria 92 kg – Tripon Florin, la categoria 97 kg – Chiorean Sergiu și la categoria125 kg – Dreve Florin.

Dacă locurile I și II de pe podium și le-au adjudecat fuziunile de cluburi Târgu Mureș-Odorheiu Secuiesc, respectiv Mangalia-Călărași, locul III și implicit medalia de bronz a revenit luptătorilor de la CSS Zalău.

”A fost o competiție importantă pentru luptătorii noștri și am reușit să obținem medalia de bronz pe echipă. În clasamentul cluburilor sportive la disciplina Lupte suntem în acest moment, în urma campionatului de la Târgu Mureș, pe locul patru, cu 53 de puncte și la doar 7 puncte distanță de locul trei. Sunt mândru de tinerii noștri și le mulțumesc pe această cale pentru toate eforturile lor de a se antrena și de a obține rezultate. Încheiem anul cu medalie și sperăm ca anul viitor să urcăm în clasament”, a declarat antrenorul Gheorghe Panc pentru Graiul Sălajului.

An competițional cu o salbă de medalii pentru luptători

Catedra de Lupte de la Clubul Sportiv Școlar Zalău încheie anul competițional 2020-2021 cu o serie de medalii obținute atât la individual, cât și pe echipe.

Sportivii care s-au remarcat la Lupte în cadrul campionatelor naționale sunt:

Medalie de aur – Casiana Tisea

Medalii de argint – Vasile Moldovan, George Prodan

Medalii de bronz – Denisa Pașcalău, Janos Chiorean, Cristian Cobe, Sergiu Pop, Paul Purcăraș și Sebastian Ghiran

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *