septembrie 30, 2022

Juniorii de la CS Barcau Nusfalau întâlnesc Vointa Cetate în meciurile de baraj

Campioana Salajului la juniorii din Liga a IV-a va încerca sa se califice la turneul zonal, însa pentru a reusi acest lucru trebui sa treaca de campioana judetului Bistrita-Nasaud. Meciul tur este programat joi, în deplasare, iar returul are loc sâmbata, de la ora 17.30, la Nusfalau

rn

si în acest sezon, CS Barcau Nusfalau a facut legea la juniorii din Liga a IV-a si a câstigat al noualea titlul din ultimii 11 ani. De data aceasta, elevii lui Adrian Damian si Ciprian Grecu s-au impus de o manierca categorica si practic nu au avut adversara care sa le puna probleme.
Formatia de pe Valea Barcaului are 25 de victorii din tot atâtea meciuri, 174 de goluri marcate si doar 8 primite, dar acum se pregateste pentru cele mai importante meciuri din acest sezon. Este vorba de jocurile de baraj pentru calificarea la turneul zonal, unde campioana Salajului se va duela cu reprezentanta judetului Bistrita-Nasaud – Vointa Cetate.
Daca în campionatul din Salaj, CS Barcau a defilat si a avut doar victorii, în Liga a IV-a de juniori din Bistrita-Nasaud, Vointa Cetate a înregistrat 25 de victorii, o remiza si o singura înfrângere, terminând campionatul în fata celor de la Minerul Rodna.
Vointa Cetate este o necunoscuta pentru salajeni, dar antrenorul Adrian Damian are încredere ca echipa poate face o figura frumoasa în aceasta “dubla” mansa si chiar sa obtina calificarea în faza urmatoare a campionatului. Meciul tur dintre cele doua combatante are loc joi, de la ora 17.30, pe terenul celor de la Vointa Cetate, iar partida retur se va disputa sâmbata, de la ora 17.30, la Nusfalau.
“Nu avem cunostinte despre adversara, dar daca au câstigat campionatul în judetul Bistrita-Nasaud, înseamna ca Vointa Cetate este o echipa buna. Nu putem spune ca avem un avantaj ca vom juca meciul retur la Nusfalau, fiindca nu se tine cont de golurile marcate. Am avut un parcurs bun în campionatul judetean, doar cu victorii si suntem încrezatori.Eu cred ca sansele sunt egale înaintea primului meci. Avem o echipa buna si doar trei juniori sunt din 1999, iar restul vor putea juca la juniori si din sezonul urmator. Noi încercam sa obtinem un rezultat bun în deplasare si sa avem sanse înaintea meciului de la Nusfalau, desi este un dezvantaj faptul ca între cele doua jocuri este doar o zi libera. Este o deplasare lunga si sper ca jucatorii sa se poata recupera cât mai bine pentru meciul retur”, ne-a declarat antrenorul Adrian Damian.
CS Barcau Nusfalau a mai întâlnit o reprezentanta a judetului Bistrita-Nasaud, în anul 2015, când tot la acest baraj a trecut cu o “dubla” victorie de FC Bistrita, 2 – 0 si 7 – 1. Anul trecut, campioana Salajului a pierdut barajul cu Victoria Carei. Dupa 0 – 0 în deplasare, CS Barcau a fost învinsa pe teren propriu cu 5 – 1.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.