octombrie 3, 2022

Juniorii de la CFR Cluj, prezenti la un turneu de pregatire la Somes Odorhei

In cadrul turneului organizat de catre Somesul Somes Odorhei au participat cinci formatii la categoria 2006, iar CFR Cluj a fost prezenta cu doua echipe

rn

In ultimii ani, Somesul Somes Odorhei a pus bazele si pe juniori, astfel ca in 2017 si-a format o grupa de juniori C cu care s-a inscris in campionatul judetean. Formatia condusa de Vlad Ortelecan incearca sa se dezvolte pe segmentul juvenil, mai ales ca in zona exista potential.
Zilele trecute, Somesul Somes Odorhei a organizat un turneu de pregatire la categoria 2006, in sala de sport din Somes Odorhei, unde au fost prezente cinci echipe.
Din Salaj au participat Somesul Somes Odorhei, Rapid Jibou si Silvania Cehu Silvaniei, insa a fost invitata si CFR Cluj, care a participat cu doua echipe.
S-a jucat in sistemul “fiecare cu fiecare”, iar la final, cele mai bune rezultate le-a obtinut prima echipa a celor de la CFR Cluj. Dintre echipele salajene, Silvania Cehu Silvaniei a avut rezultate foarte bune, reusind sa castige cu Rapid Jibou si Somesul Somes Odorhei, iar in partida cu CFR Cluj a obtinut o remiza. Silvania a pierdut un singur joc, cel cu CFR Cluj II.
insa, rezultatele au contat mai putin in cadrul unui astfel de turneu, iar mult mai important a fost miscarea pentru tinerii jucatori, care vor incepe meciurile oficiale abia de la primavara.
“Am fost contactati de cei de la CFR Cluj care in perioada urmatoare vor participa la o competitie in Germania si au dorit sa sustina si cateva jocuri amicale inainte. Astfel, am organizat acest turneu la Somes Odorhei, care a fost foarte util pentru toate echipele. Aceste jocuri au avut si scopul de a lega prietenii intre jucatori”, ne-a declarat Vlad Ortelecan, conducator la Somesul Somes Odorhei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.