Juniorii D de la CS Atletic vor să organizeze faza zonală la Zalău

0
60

Echipa pregătită de Florin Kordiş este deja campioană, fiind neînvinsă în acest an, cu toat mai sunt etape de disputat. Sălăjenii vor să facă o impresie bună şi în fazele superioare, iar pentru aceasta s-au înscris în cursa pentru organizarea fazei următoare


CS Atletic Zalău a devenit în premieră campioană la juniori D şi a obţinut dreptul de a participa la faza zonală, care se va desfăşura în perioada 24 – 29 mai.Campioana Sălajului se va duela cu reprezentantele judeţelor Cluj, Satu Mare, Bihor, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, iar deja oficialii formaţiei zălăuane au făcut demersurile pentru a obţine dreptul de a organiza faza zonală chiar la Zalău.
 “Obiectivul nostru stop_coloana ca şi club este să încercăm să aducem faza zonală la Zalău. Sperăm să primim sprijin şi din partea autorităţilor. Vom merge la Federaţie şi ne vom depune dosarul la licitaţie pentru a organiza faza zonală. Şi preşedintele AJF Sălaj – Daniel Sabou ne-a promis că va face tot posibilul pentru a ne ajuta”, ne-a dezvăluit Florin Kordiş.
 Stabilirea locaţiilor pentru desfăşurarea fazelor zonale va avea loc pe 20 mai, laFederaţia Română de Fotbal. 

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.