ianuarie 31, 2023

Juniorii B de la CS Atletic Zalău s-au “dezlănţuit” după pauză in meciul cu Olimpia Satu Mare

Sâmbătă a debutat noul sezon în Campionatul Naţional de Juniori Republicani. După prestanţa deosebită reuşită în sezonul precedent, junorii B de la CS Atletic Zalău sunt dornici să depăşească performanţa de anul trecut, când au fost foarte aproape de a încheia campionatul pe podium.

Cu un nou antrenor pe bancă – Claudiu Cornaci – CS Atletic a primit vizita în prima etapă a Olimpiei Satu Mare. Meciul a debutat pe Stadionul Comunal din Treznea, de la ora 18.00, sub privirile a aproximativ 100 de spectatori.

CS Atletic Zalău a început mai bine meciul şi a încercat să-şi impună jocul încă din start. Dragoş Lăcătuş şi Florin Lingurar au fost de mai multe ori aproape de a deschide scorul, însă fără vreun efect pe tabela de marcaj. Astfel, la pauză s-a intrat cu un scor alb, însă jocul sălăjenilor dădeau speranţe de mai bine în partea secundă.

Aşa s-a şi întâmplat. După revenirea de la cabine, CS Atletic Zalău s-a “dezlănţuit” şi jucătorii grupării de la poalele Meseşului au început să înscrie pe bandă rulantă. Ocazii la poarta Olimpiei s-au adunat şi golurile au început să apară.

Florin Lingurar a “răzbunat” ratările din prima repriză şi a realizat un “hattrick” în partea secundă. Şi Eduard Stejerean şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Ultimul gol al meciului a fost şi cel mai frumos. După ce a ratat o lovitură de la 11m, Alin Lazăr a trimis o “ghiulea” de la 25 de metri care s-a oprit doar în plasa porţii celor de la Olimpia.

CS Atletic Zalău – Olimpia Satu Mare 5 – 0 (0 – 0)

Au marcat: Florin Lingurar (3), Eduard Stejerean şi Alin Lazăr

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut