Juniorii B de la CS Atletic Zalău s-au “dezlănţuit” după pauză in meciul cu Olimpia Satu Mare

Sâmbătă a debutat noul sezon în Campionatul Naţional de Juniori Republicani. După prestanţa deosebită reuşită în sezonul precedent, junorii B de la CS Atletic Zalău sunt dornici să depăşească performanţa de anul trecut, când au fost foarte aproape de a încheia campionatul pe podium.

Cu un nou antrenor pe bancă – Claudiu Cornaci – CS Atletic a primit vizita în prima etapă a Olimpiei Satu Mare. Meciul a debutat pe Stadionul Comunal din Treznea, de la ora 18.00, sub privirile a aproximativ 100 de spectatori.

CS Atletic Zalău a început mai bine meciul şi a încercat să-şi impună jocul încă din start. Dragoş Lăcătuş şi Florin Lingurar au fost de mai multe ori aproape de a deschide scorul, însă fără vreun efect pe tabela de marcaj. Astfel, la pauză s-a intrat cu un scor alb, însă jocul sălăjenilor dădeau speranţe de mai bine în partea secundă.

Aşa s-a şi întâmplat. După revenirea de la cabine, CS Atletic Zalău s-a “dezlănţuit” şi jucătorii grupării de la poalele Meseşului au început să înscrie pe bandă rulantă. Ocazii la poarta Olimpiei s-au adunat şi golurile au început să apară.

Florin Lingurar a “răzbunat” ratările din prima repriză şi a realizat un “hattrick” în partea secundă. Şi Eduard Stejerean şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Ultimul gol al meciului a fost şi cel mai frumos. După ce a ratat o lovitură de la 11m, Alin Lazăr a trimis o “ghiulea” de la 25 de metri care s-a oprit doar în plasa porţii celor de la Olimpia.

CS Atletic Zalău – Olimpia Satu Mare 5 – 0 (0 – 0)

Au marcat: Florin Lingurar (3), Eduard Stejerean şi Alin Lazăr

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *