septembrie 30, 2023

Junioarele I in turneu la Baia Mare

0

Formatia de handbal junioare I de la CSS Zalau participa sambata si duminica, la cel de-al doilea turneu de sala al editiei de campionat 2008-2009, la Baia Mare. Turneul trebuia sa se desfasoare saptamana trecuta la Oradea, dar unele probleme au facut ca turneul sa fie amanat o saptamana si mutata si locatia de desfasurare. Antrenorii echipelor nu au fost de acord sa plateasca o taxa de 1.200 ron pentru chiria salii, in care urma sa se desfasoare competitia, si astfel turneul a fost amanat pentru aceasta saptamana.
Programul meciurilor:
Sambata, 31 ianuarie
LPS Bistrita-LPS Sebes, ora 10:00;
CSS Zalau-Extrem Baia Mare, ora 11:30;
CSS Viitorul Cluj-CSS II Baia Mare, ora 13:00.
Duminica, 1 februarie
CSS II Baia Mare-LPS Bistrita, ora 10:00;
Extrem Baia Mare-CSS Viitorul Cluj, ora 11:30;
LPS Sebes-CSS Zalau, ora 13:00.
Zalauancele nu au sanse de calificare la turneul semifinal. Cele mai bune jucatoare de la echipa, Alina Czeczi si Florina Turcas si-au incheiat junioratul, iar jucatoarele nou venite sunt cu un an mai mici decat majoritatea sportivelor de la celelalte echipe.
Lotul CSS-ului este format din: Mihaela Cheta, Adina Muresan, Alexandra Rusu, Iulia Sana, Roxana Cadar, Andreea Tamas, Iulia Sabau, Ruxandra Pop, Georgiana Puscas, Andreea Nagy si Andra Sagmar. Antrenor, Dan Pavel.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut