Jucatoarele care au parasit Zalaul inca nu au semnat cu nici o echipa!

0
11

Nicoleta Molfea, Mariana Cristoaica si Mirela Nichita sunt in tratative cu echipe din sudul tarii

Stim cu totii ca ultima partida de pe teren propriu, cea cu SCM Craiova a adus un moment festiv, dar si o suparare pentru suporterii zalauani. Deoarece trei dintre cele mai bune jucatoare ale Zalaului si-au luat adio de la suporterii echipei HC Zalau. Cu lacrimi in ochi, Mirela Nichita, Nicoleta Molfea si Mariana Cristoaica au primit de la managerul echipei cate un buchet de flori si au fost aplaudate de publicul spectator. A fost ultimul meci pe teren propriu pentru cele trei handbaliste pe care din sezonul urmator le vom vedea evoluand la alte echipe. Deocamdata, nici una dintre jucatoare nu a semnat vreun contract cu vreo grupare. Totusi, in proportii mari, Nicoleta Molfea va evolua la CSM Bucuresti, iar celelalte doua handbaliste sunt inca in tratative cu alte grupari din sudul tarii. “Inca nu am semnat cu nici o echipa, dar intr-adevar una dintre optiuni ar fi CSM Bucuresti. Imi pare rau ca am plecat de la Zalau deoarece m-am atasat de fete si m-am simtit foarte bine cu ele, insa nu am mai putut sta. Pe viitor, s-ar putea sa revin la HC Zalau, nu se stie niciodata”, ne-a declarat Nicoleta Molfea. Mirela Nichita, care putem spune ca a fost “ingerul pazitor” al Zalaului, ar putea evolua din sezonul urmator la Dunarea Braila sau Neptun Constanta, deoarece portarinta doreste sa fie cat mai aproape de orasul sau natal, Tulcea. Dupa cinci ani petrecuti la Zalau, Mariana Cristoaica va imbraca si ea tricolul altei echipe. “Deocamdata sunt in tratative cu mai multe echipe, dar, nu am semnat cu nici una. Peste putin timp voi sti mai exact unde voi evolua din sezonul urmator”, ne-a declarat Mariana Cristoaica

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.