Joi se împart posturile dascălilor cu notă de trecere la Titularizare


Joi, 4 august, la Inspectoratul Școlar Județean, are loc repartizarea pe post a cadrelor didactice care au participat la examenul de Titularizare și au obținut cel puțin nota 7. Candidaţii sunt ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă din 21 iulie, indiferent de judeţul în care au susţinut această probă.

Ședința de repartizare va avea loc la ora 10.00 pentru educatoare, la ora 11.00 pentru învățători, la ora 12.00 pentru alte discipline.

La nivelul județului Sălaj, sunt disponibile 44 posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (titularizabile). Beneficiază de cele mai multe posturi titularizabile educatoarele (13), învățătorii (12) și profesorii de educație fizică și sport (6). De asemenea, sunt disponibile pentru o perioadă determinată 586 posturi (netitularizabile), din care 394 posturi incomplete și 192 posturi complete.

La examenul de Titularizare, în Sălaj au reușit să obțină note de trecere mai puțin de jumătate dintre dascălii care s-au prezentat la concurs. Rata de promovare a fost de 40,3 la sută. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.