Joi se ia apa pe unele străzi din Zalău și din Panic

0
725

Mii de locuitori din Zalău și din Panic rămân joi, 8 iulie, câteva ore fără apă la robinete. Furnizarea apei potabile va fi sistată în vederea efectuării unor lucrări programate de întreținere la reţeaua publică, a anunțat Compania de Apă Someș S.A.

La Zalău, se ia apa pe străzile Brădetului și Emil Botta, între orele 09:00 și 18:00. În Panic, afectată va fi toată localitatea, între orele 08:00 – 12:00

Compania de Apă recomandă tuturor clienților și utilizatorilor să transmită la dresa de e-mail cassa@casomes.ro numărul de telefon mobil, în vederea introducerii în baza de date, pentru a fi notificați prin SMS în cazul întreruperilor programate ale alimentării cu apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.