Joi incepe trialul pentru formarea grupelor de republicani la CS Atletic

Joi incepe trialul pentru formarea grupelor de republicani la CS Atletic

Clubul de fotbal CS Atletic Zalău vrea să-și for-meze în acest an grupe de juniori republicani pen-tru a putea participa în sezonul viitorul la Campionatul Național de Juniori Republicani. Mai exact, joi, 4 iunie, de la ora 17.00 pe terenul din Crasna și vineri, 5 iunie de la aceeași oră, pe Stadionul din Ilean-da sunt așteptați copiii născuți în anii 1997, 1998, 1999, 2000 și 2001 pentru a participa la acest trial.
 Cei prezenți vor fi testa-ți atât fizic, cât și tehnic, iar sportivii care vor trece aceste teste vor forma echipele de juniori republicani care vor participa anul viitor în Campionatul Național.
 ”Am început o muncă acum doi ani de zile cu acești copii minunațI care cresc din punct de vedere sportiv pe zi ce trece. Acum vrem să înființăm și grupele de juniori republicani, pentru că așa îi stă bine unui club de fotbal fie el și numai dedicat copii-lor. Bazele unei echipe sportive, indiferent de spor-tul practicat se pun de la copii și juniori. stop_coloana Părerea mea este că nu prea se pune accent pe juniori la noi în Sălaj. Ar trebui să se facă mult mai mult pen-tru acești copii. Sperăm să vină cât mai mulți copii la selecție pentru a începe o carieră în fotbal, pentru că a face sport nu înseamnă doar a face bani, ci în-seamnă și o viață mai sănătoasă și mai activă”, ne-a declarat legendarul Vasile Stâncel, cel care ocupă funcția de scouter (căutător de talente) la CS Atletic Zalău.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *