septembrie 30, 2022

Joacă și distracție la Școala de Vară “Porolissum”

Peste 150 de elevi se bucură, în această vacanță, de activități distractive, jocuri și competiții sportive, la Școala de Vară “Porolissum”.

Proiectul, derulat de Parohia “Pogorârea Sfântului Duh” Porolissum Zalău, în colaborare cu Episcopia Sălajului, administrația județeană și Liceul Ortodox “Sfântul Nicolae” din Zalău, oferă o alternativă interesantă pentru petrecerea unei perioade din vacanța de vară, fiind susținut financiar din bugetul propriu al județului, prin Programul de finanțare a activităților sportive, de tineret și recreative.

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, s-a aflat, miercuri, în mijlocul copiilor participanți la Școala de Vară “Porolissum”.

Dinu Iancu-Sălăjanu i-a felicitat atât pe preoții, cât și pe voluntarii implicați în Școala de Vară, dând asigurări că și pe viitor, Consiliul Județean Sălaj va fi un partener de nădejde pentru asociațiile, parohiile și organizațiile care se implică în astfel de activități dedicate copiilor.

La rândul său, preotul paroh Claudiu Nechita a mulțumit părinților pentru încrederea acordată, voluntarilor pentru dedicare, iar administrației județene, pentru sprijinul financiar oferit.

Pe parcursul unei săptămâni, copiii participanți iau parte la ateliere de pictură, modelaj și desen, se întrec în competiții sportive, fac drumeții și participă la jocuri distractive.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.