Jiboul își face echipă de volei. Înscrierile au început

Sport Club Orășenesc Jibou a pregătit pentru tinerii din oraș și din zonă oportunitatea de a practica un nou sport – volei.

Începând cu această lună, a fost înființată secția de volei din cadrul SCO Jibou, unde tinerii cu vârste între 7 și 18 ani pot practica gratuit acest sport. Înscrierile au debutat marți, 9 ianuarie, iar tinerii vor beneficia de antrenamente susținute de antrenori calificați. Se pot înscrie atât băieți, cât și fete.

”Demarăm aventura voleiului la SCO Jibou! Deschidem înscrierile pentru cea mai nouă secție din familia noastră sportivă – SECȚIA DE VOLEI! Este o oportunitate minunată pentru toți cei care iubesc acest sport sau doresc să înceapă o nouă călătorie în lumea voleiului. Indiferent dacă sunteți un începător curios sau un jucător experimentat, suntem aici pentru a vă ghida și a vă ajuta să vă dezvoltați în acest sport captivant. Veți avea ocazia de a învăța de la antrenori calificați și de a juca pe terenuri moderne. Pentru a vă înscrie sau pentru a afla mai multe detalii despre secția de volei a SCO Jibou, nu ezitați să ne contactați la 0741.091.721. Condiții: Băieți și fete cu vârste între 7-18 ani! Unim forțele, depășim limitele!”, este mesajul conducerii clubului jibouan.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *