Jibou: Dosar penal după ce soacra l-a reclamat că și-a bătut soția

Un bărbat de 33 de ani din Jibou are dosar penal pentru violență domestică după ce soacra sa, care locuiește în Baia Mare, a sunat la poliție să-l reclame că și-a bătut soția.

Faptele s-au întâmplat joi, în jurul orei 14.00, polițiștii din Jibou fiind sesizați prin apel la 112 de femeia de 65 de ani, din Baia Mare, că fiica sa, care locuiește în Jibou, a fost agresată fizic de șoț.

”În baza sesizării primite, polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că, în urma unui conflict spontan, bărbatul în vârstă de 33 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra femeii de 33 de ani. Pe numele acestuia, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar cercetările sunt continuate de polițiștii din Jibou, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou”, precizează IPJ Sălaj.

Bărbatul nu va purta dispozitiv electronic de monitorizare în aceste cinci zile pentru că soția acestuia a refuzat montarea acestuia.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *