octombrie 4, 2022

Jandarmul salajean Bîgi Alexandru a luptat pentru copiii cu dizabilitati la gala de kickboxing ‘Fight for glory’

La gala de kickboxing organizata in scop caritabil "Fight for glory", desfasurata în 2 Decembrie la Rodna, judetul Bistrita-Nasaud, plutonier major Bîgi Alexandru de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Salaj a castigat locul I la categoria 90 kg, prin K.O.
Banii strânsi vor fi donati unei asociatii de sprijin a copiilor cu dizabilitati. La aceasta competitie au participat peste 80 de sportivi.
In primavara, doar câteva puncte l-au despartit pe Bîgi Alexandru de accederea în finala competitiei "National KickBox Tournament, desfasurata la Gherla în perioada 27-28 aprilie, unde a reusit sa se claseze pe locul 3.
Bigi Alexandru are 31 de ani, este jibouan, casatorit, iar acum locuieste in Zalau. A devenit jandarm in anul 2009. In perioada 2009 – 2015 a lucrat la Gruparea Mobila de Jandarmi Cluj, iar din 2015 si pana in prezent lucreaza la IJJ Salaj – Plutonul de jandarmi Jibou la ordine publica. Alexandru practica kickboxing din 2016.
"Pentru mine, sportul inseamna sanatate in primul rand. De asemenea, sporturile de contact inseamna disciplina si ambitia de a-ti depasi propriile limite. Legat de participarea mea la competitie, a fost o onoare si o placere de a lupta pentru o cauza nobila. Satisfactia de a putea ajuta copii cu dizabilitati a fost una deosebita", ne-a declarat Bigi Alexandru.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.