februarie 5, 2023

Jandarmii vor sarbatori “Mica Unire”

“Momentul solemn al Unirii Principatelor Romane de la 24 ianuarie 1859 va fi sarbatorit de catre jandarmii salajeni prin organizarea la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj a unei expozitii cu tema “150 de ani de la Unirea Principatelor Romane – actul politic care sta la baza Romaniei moderne si a formarii natiunii romane”, a declarat purtatorul de cuvant al IJJ, lt. Cristian Bolfa.
Totodata, potrivit sursei citate, in perioada 21-23 ianuarie se vor desfasura intreceri sportive intre cadrele unitatii la fotbal, tenis de masa si tenis de camp.
“Sambata, 24 ianuarie, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la manifestarile organizate cu acest prilej in municipiul Zalau si vor participa cu o subunitate si la retragerea cu torte”, a mai spus Bolfa.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut