Jandarmii salajeni au dus cadouri copiilor care au ramas fara tata anul acesta

0
153

Cinci copii din orasul Jibou si din municipiul Zalau, ai caror tati au lucrat in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Salaj dar au decedat in cursul acesui an, au primit, inainte de sarbatorile de Craciun, vizita Mosului. Acesta a renuntat pentru cateva ore la traditionala sanie trasa de reni, pentru a le face o bucurie nesperata, venind cu darurile chiar in masina de interventie a unitatii.

rn

Actiunea a fost prima de acest gen in care reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj au decis sa faca micutilor o astfel de surpriza de sarbatori.

rn

„Obisnuim sa ajutam familiile colegilor nostri mutati la ceruri, insa avand in vedere ca doar in 2018 am pierdut doi colegi, ne-am decis ne aplecam mai mult fata de copiii acestora si sa le facem o bucurie de Craciun prin intermediului Mosului”, a declarat Marius Mesaros, din cadrul IJJ Salaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.