ianuarie 29, 2023

Jandarmii salajeni au dus cadouri copiilor care au ramas fara tata anul acesta

Cinci copii din orasul Jibou si din municipiul Zalau, ai caror tati au lucrat in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Salaj dar au decedat in cursul acesui an, au primit, inainte de sarbatorile de Craciun, vizita Mosului. Acesta a renuntat pentru cateva ore la traditionala sanie trasa de reni, pentru a le face o bucurie nesperata, venind cu darurile chiar in masina de interventie a unitatii.

rn

Actiunea a fost prima de acest gen in care reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj au decis sa faca micutilor o astfel de surpriza de sarbatori.

rn

„Obisnuim sa ajutam familiile colegilor nostri mutati la ceruri, insa avand in vedere ca doar in 2018 am pierdut doi colegi, ne-am decis ne aplecam mai mult fata de copiii acestora si sa le facem o bucurie de Craciun prin intermediului Mosului”, a declarat Marius Mesaros, din cadrul IJJ Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut