septembrie 25, 2023

Jandarmii salajeni au donat bani pentru sinistratii din China

0

Miercuri, 7 ianuarie 2009, la sediul Ambasadei Republicii Populare Chineze din Bucuresti, a avut loc ceremonia de acordare a certificatelor pentru donatiile facute in sprijinul populatiei chineze afectate de devastatorul cutremur din provincia Sichuan in luna mai 2008.
Inspectorul General al Jandarmeriei, general Costica Silion, a primit certificatul de donatie semnat de ministrul afacerilor civile al Chinei, domnul Li Xueju, prin care se multumeste Jandarmeriei Romane pentru generoasa donatie de peste 5 miliarde de lei vechi, aceasta urmand a fi oferita, in totalitate, persoanelor afectate de cutremur.
Potrivit informatiilor primite de la lt. Cristian Bolfa (purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Salaj), jandarmii din judetul nostru au contribuit benevol la campania umanitara de strangere de fonduri din luna mai 2008, cand a fost stransa suma de 11.090 (peste 110 milioane in lei vechi), bani care au fost depusi la Trezoreria Municipiului Bucuresti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut