noiembrie 29, 2022

Jandarmii au descins in curte la Simion Barnutiu

Elevii scolii “Simion Barnutiu” din Zalau au fost, ieri, gazdele jandarmilor salajeni care au venit sa le prezinte cateva demonstratii de autoaparare si interventie, specifice muncii lor de zi cu zi. “In urma cu aproximativ o luna am incheiat un parteneriat cu Scoala “Simion Barnutiu”, prin intermediul caruia noi (jandarmii) le vom explica elevilor cele mai importante aspecte ale activitatii noastre si, totodata, vom organiza si instruiri referitoare la importanta respectarii regulilor de conduita si comportament”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj, lt. Cristian Bolfa.
Pe parcursul unei jumatati de ora, elevii si invitatii lor din Norvegia au putut urmari demonstratii de autoaparare si s-au putut juca cu armele jandarmilor, iar cei mai cuminti (paradoxal) au facut si o vizita in duba jandarmilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *