Jandarm găsit împușcat, cu arma din dotare

Jandarm găsit împușcat, cu arma din dotare

Întâmplare teribilă luni dimineața, la Cehu Silvaniei, unde un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj a fost găsit împușcat, cu arma din dotare. Bărbatul avea 56 de ani și era în timpul serviciului, asigurând paza la un depozit militar.

Acesta prezenta mai multe răni provocate de glonț, în zona pieptului.

La nivelul Jandarmeriei sălăjene au fost dispuse verificări interne cu privire la cele întâmplate. La ultima evaluare psihologică, jandarmul fusese declarat apt.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această dimineață, la obiectivul la care își desfășura serviciul, cu mai multe plăgi împușcate în zona toracelui. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj și avea 56 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate.
La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate”, transmite Marius Mesaroș, prutătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Sălaj.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *