Un tânăr de 21 de ani, din Cizer, a fost reținut de polițiști după ce a încercat să jefuiască un local din Zalău. Acesta a intrat mascat în incintă, amenințându-l pe angajat.

În noaptea de 18 spre 19 aprilie, în jurul orei 00.30, tânărul ar fi pătruns într-un local din municipiul Zalău, având fața și mâinile acoperite, și l-ar fi amenințat pe angajatul localului, solicitându-i să îi ofere bani.

A fost identificat de polițiști în 29 aprilie, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. În aceeași zi, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Sălaj, urmând ca miercuri, 1 mai, să fie dus în fața unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului în cauză, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.